Dizajn lustera Polygon-9

Sadržaj

Dizajn

Luster se sastoji se od tri identična modula. Zbog svog oblika mogu se u prostoru složiti jedan uz drugi. To građenje se može proširiti na dva potpuno različita oblika. Oblici se grade na način da se na donjem dijelu spajaju sa hepik spajalicama. Spajalice su precizno izrađene tehnikom 3D tiska. Njihova primjena je lagana i brza. Promjena oblika traje 20 sekundi.Modularni luster sa dva različita oblika, Polygon-9

Materijal

Moduli su napravljeni kombinacijom dva materijala. Plastičnih poluprozirnih ploča i kartonskog dijela koji zatvara tri strane lustera. Poluprozirne ploče i karton su strojno izrezani a sastavljani ručno. Kartonski dijelovi su u obliku broja devet te otuda i naziv proizvoda.

Održavanje

Povremeno je dovoljno prebrisati vanjske dijelove lustera. Koristite neki od proizvoda sa mekanim vlaknima. Plastični dio je otporan kao i karton koji je bojanjem dodatno zaštićen.

Sigurnost

Kvaliteta proizvoda je provjerena kod ovlaštenih zastupnika. Proizvod je certificiran i siguran za upotrebu. Uz proizvod kao dio standardnog pakovanja dolazi set od tri LED žarulje. Glavne karakteristike su im duži vjek trajanja, manja potrošnja i manja temperatura zagrijavanja. Sve to doprinosi atraktivnosti lustera.

Zanimljivost

Najveća zanimljivost i prednost lustera je mogućnost prezentacije na dva različita oblika. Nema proizvoda iz područja unutarnje rasvjete koji imaju takvu jedinstvenu mogućnost. A sve to napravite sami kad vam odgovara. Razina osvjetljenosti se ne smanjuje promjenom oblika.