Skulpik stalak za olovke

Konstantno smo okruženi različitim uređajima ali ipak neki predmeti kao što su obične olovke, kemijske i gumice biće uz nas još dugo. Skulpik je elegantno rješenje da se riješite briga gdje su kad vam najviše trebaju.

Dizajn

Precizno izrezani polukružni dijelovi naizmjenično složeni u nizu čine osnovni oblik stalka za olovke. Na krajevima je Skulpik zatvoren kružnim dijelovima koji zajedno sa osnovnim oblikom čine kompaktnu cjelinu. Stalak je vrlo efektan, stabilan, čvrst i funkcionalan. Unutarnji prostor za odlaganje može skupiti desetak različitih olovaka plus pokoju sitnicu.

Više

Dimenzije i boje

Skulpik je izveden u jednoj veličini dimenzija: dužina 19 cm, visina 6 cm i širina 8 cm. Držač za olovke dolazi u tri boje, siva, krem i smeđa. Ovdje sam za pakovanje iskoristio kartonski tuljac na koju je aplicirano grafičko rješenje. U donjem i gornjem dijelu je zatvoreno također kružnim dijelovima od kojih gornji omogućava otvaranje i vađenje proizvoda.

Više

Eco info

Stalak je napravljen od kartona i kompletno je ručni rad. Pakovanje koje je također od kartona čuva proizvod i omogućava mu lagano nošenje a poslije se može iskoristiti u različite svrhe. Upotrebom ekološkog materijala za izradu i boja na bazi vode držač za olovke ima karakteristike ekološki održivog proizvoda-eco friendly.

Više

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.