Stripes stolne lampe

Dodajte ton svom ambijentu izborom raznobojnih lampi. Stripes stolne lampe nude mogućnost izbora iz devet boja i dvije veličine. Sve lampe u sebi već imaju ugrađene LED žarulje.

Volite prirodu I brinete o okolišu

Pitate se ima li proizvoda za čiju proizvodnju nije potrebno zagađivati prirodu nego se koristi materijal koji doprinosi njezinom očuvanju ili su napravljeni od recikliranog materijala kojeg svakodnevno svi koristimo.

Da, postoje Eco friendly stolne lampe

Ručno izrađena stolna lampa od recikliranog kartona. Pomoći će vam kao najbolji prijatelj u trenutcima kad vam najviše treba. Vaša osnova rasvjeta je dobra ali postoje trenutci kad vam treba više.

Dizajn

Dizajn lampe je svevremenski a sačinjava ga naizmjenično spojeni listovi kartona zadanog oblika. Pogledom u lampu vide se samo okomite linije tako da iz toga dolazi i naziv lampe Stripes. Lampa odlično naglašava prostor svojim oblikom i bojama. Zajedno sa kartonskim pakovanjem čini ga unikatnim proizvodom.

Više

Dimenzije i boje

Stripes stolna lampa dolazi u dvije veličine: model large visina lampe je 50 cm sa težinom od 1,5 kg a medium model visina mu je 35 cm a težina 0,7 kg. Oba modela dolaze u devet boja. Počevši od osnovnih boja bijele i crne, preko toplijih boja žute, narandžaste, crvena, ljubičaste do malo hladnijih svijetlo i tamno plava i zelena.

Više

Eko info

Karton koji se upotrebljava u izradi proizvoda je dobiven postupkom recikliranja. Na taj način štede se prirodni resursi a kod proizvodnje je manja potrošnja energije. Žarulje koje dolaze kao standardni dio proizvoda su iz zadnje generacije led žarulja koje također štede energiju. Boja svjetla koju proizvode je najbliža prirodnom svjetlu.

Više

Volite originalna rasvjetna tijela

Saznaj koje je najbolje za tebe

Ispunite kviz

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.