Treba li vam još jedno rasvjetno tijelo

Naravno da treba, dnevno svjetlo nam se dolaskom jesenskih dana sve kraće zadržava u našim domovima. Stoga za dovoljno svjetla razmislite o korištenju dodatne rasvjete u obliku dekorativnih stolnih lampi. Slabije osvjetljeni prostori imaju indirektni uticaj i na vaše raspoloženje. Dobro raspoređeni različiti izvori svjetla na nekoliko slabije vidljivih mjesta u vašem domu mogu u tome pomoći. Važno je da vodite računa o jačini i boji svjetla žarulje. Oba parametra su bitni jer ako je jačina prejaka svjetlo vam može smetati a kad se radi o boji najbolje izabrati one sa temperaturom boje od 2700°K – 3000°K (stupnjeva Kelvina) i neka po mogućnosti bude LED žarulja.

Detalji u vašem domu

Vaše životne prostore bez velikog ulaganja možete popraviti detaljima. To mogu da budu lampe, slike, police sa biljkama i slično. Kombinirajte ih da bi postigli što bolji efekat ali vodite računa o bojama. Od stolnih lampi tu možete imati dvostruku korist. Prva je da ćete dobiti bolje osvjetljenje a ako je u vašoj omiljenoj boji jedan savršen detalj je riješen. Veličinu stolne svjetiljke prilagodite svom prostoru. Sa različitom vrstom rasvjete možete napraviti ugođaj po vašoj mjeri. Lampe su lako prenosive tako da kad vam se u nekom trenutku učini da trenutni položaj nije baš adekvatan vašim potrebama vrlo lako će te ga promijeniti. O dizajnu, materijalu i cijeni. 

Knjige i lampe, odlična kombinacija.

Čitanje je odlično za duševni mir a istovremeno puno toga možemo naučiti. Na taj način putujemo na različita mjesta i događanje. Upoznajemo nove svjetove koji nam postaju bliski i zanimljivi. Čitati možemo svugdje ali najugodnije je ipak u toplini svog doma. Svi imamo svoj omiljeni kutak gdje uz ugodnu svjetlost koja nas okružuje pronalazimo svoj mir.

Serija Stripes stolne lampe su lagane, prozračne ali stabilne. Dolaze u dvije veličine i velikim izborom boja. Lampe su izrađene ručno od kartona koji je dobiven postupkom recikliranja i time kao ekološki održiv proizvod su jedinstvene. Napomena da uz svaku lampu dolazi led žarulja. Lampe svojim izgledom plijene poglede tako da u kombinaciji sa vašim prostorom očekujte samo komplimente vaših prijatelja.